Nowy Type O Negative jednak w marcu. Strona: 1

Nowy Type O Negative jednak w marcu Dodano: 2006-12-21 19:54

Ideryn (Bicz)
Ideryn
gdzieś na Ziemi Lubuskiej

Nie mogę się już doczekać!!!! "Dead Again" - czyli że wszystko po staremu... No prócz image Petera...oh gosh ! Kenny i Danzing... no proszę

Mrok mym domem, Księżyc mą drogą.... Wędrowiec jestem z zielonej krwi i malin.

Dodano: 2006-12-22 10:59

Az boje sie pytac, ale o co chodzi z nowym image Petera...?

Dodano: 2006-12-22 13:06

Ostatnio ubawila mnie wypowiedz pewnej osoby na temat tego, ze Peter nie zyje. He he he. Ludzie to sa

Czekam na plyte, ale czy specjalnie jakos to nie wiem.
A nowy image, chodzi o wasy i brode?;>

To nie moje są słowa, to legenda ludowa.

Dodano: 2006-12-22 13:19

Czekam na plyte, bardzo bardzo :twisted:

Miala byc juz na jesieni...

Moze ktos sie dal nabrac na ten zart, ktory byl swego czasu jak sie wchodzilo na strone, tablica nagrobkowa z napisem "Peter Steele 1962-2005"...

Hmmm, wąsy i broda to jeszcze pol biedy :wink: ...

Dodano: 2007-01-02 16:42

gdyby tak jeszcze przyjechali na koncert do Polski...

qui hic minxerit aut cacaverit, habeat deos superos et inferos iratos!

Dodano: 2007-02-20 18:50

Type O Negative to moi ulubieńcy, oczywiście najlepsze albumy to "October Rust" i "World Cioming Down". Wyobraźcie sobie słucham sobie teraz "Dead Again" a który dzisiaj mamy 20 luty. Co mogę powiedzieć.........po kilkunastu przesłuchaniach "rewelacja" Coś pomiędzy dwoma moimi ulubionymi albumami, a na początku ciężko było mi przez niego przebrnąć.....a teraz ....oni są wielcy!!!!

Dodano: 2007-02-22 02:43

Ze względu na to że jest to mój pierwszy post na tym forum - pragnę powiedzieć - ssijcie

To był oczywiście głupi żart z mojej strony. Witam wszystkich fanów Type'O.

Jeżeli chodzi o Dead Again - ciężko było strawić na początku, ale u mnie ta płyta ma 10/10.

A ku poinformowaniu - 15 marca 2007 w klubie Wagon odbędzie się impreza poświęcona w całości twórczości Type'O'Negative. Prowadzę ja, szczegóły wkrótce.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. (A. Einstein)

Dodano: 2007-02-22 09:16

Posty oftopowe poleciały. Tłumaczyć dlaczgo chyba nietrzeba.

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Dodano: 2007-02-22 09:21

Mam w glosniczkach promo i nie jestem zachwycony...
Tak samo jak zawiodlem sie zenujacym wykonaniem okladki. Nawet Rasputin zasluguje na wiecej szacunku

Samych TON Szanuje za October Rust, nie lubie za wtornosc i sprzedarz odgrzewanych kotletow.

Dodano: 2007-02-22 10:22

MI tam sie podoba. Może to kwestia podejścia do tej płyty. Bo trudno do niej podchodzić na poważnie, moze brak dystansu?

To nie moje są słowa, to legenda ludowa.

Dodano: 2007-02-22 10:35

Diabolek napisał(a):
MI tam sie podoba. Może to kwestia podejścia do tej płyty. Bo trudno do niej podchodzić na poważnie, moze brak dystansu?

Pewnie masz racje, mozliwe, ze na typowym koncercie przy piwku mialbym szanse dobrze sie bawic. No, moze nie przy jednym. Rock&Rolla nie zamkniesz w plycie.

Dodano: 2007-02-22 15:33

Vincent napisał(a):
[quote:534a55d5bf="Diabolek"]MI tam sie podoba. Może to kwestia podejścia do tej płyty. Bo trudno do niej podchodzić na poważnie, moze brak dystansu?

Pewnie masz racje, mozliwe, ze na typowym koncercie przy piwku mialbym szanse dobrze sie bawic. No, moze nie przy jednym. Rock&Rolla nie zamkniesz w plycie.[/quote:534a55d5bf]

W tej płycie jest wszystko, każda poprzednia płyta Type'O. Trzeba jej naprawdę posłuchać parę razy żeby zrozumieć. A przede wszystkim - jest to najszybsza płyta ToN o czasów SDAH.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. (A. Einstein)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło